BORSALINO

BORSALINO We zijn al sinds 1983 een begrip in Den Haag!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1132 beoordelingen
31 jul 2021 om 9:57 Fries mediocre and stale Cheesecake partially frozen Token salad But the ribs! Buttery interior, perfectly charred with a subtle smokiness. Order accompianents elsewhere or go without. Just order the ribs from here !
23 jul 2021 om 20:25 Eten was goed/ lekker. Hele vriendelijke bezorger ook. Het eten is niet goedkoop maar zeker het geld waard.
7 jul 2021 om 4:50 Bestelling kwam lekker snel. Vriendelijke bezorger en lekker eten.
6 jul 2021 om 8:51 Bezorgtijd: 1 uur en 50 minuten, dat staat niet eens meer in het keuzemenu dat ik hiervoor moet gebruiken bij deze beoordeling. De spareribs zijn helaas niet meer wat ze ooit waren bij Borsalino
5 jul 2021 om 9:21 Eten was heerlijk! Echt, niks op aan te merken. Vlees is mals, marinade goed, smaak goed. Maar we hadden ook wel onwijs honger na bijna 2 uur te hebben gewacht op onze bestelling!
30 jun 2021 om 19:21 Eten was voortreffelijk. Spareribs lekker mals. De groente van de dag bevatte een iets te ruime scheut knoflook maar daar zijn wij niet vies van dus ook prima. Opgeslagen als favoriet.
29 jun 2021 om 21:11 Alleen een stukje vlees en stokbrood besteld duurde erg lang.. vlees smaakte verbrand erg jammer.
17 jun 2021 om 21:51 Altijd héérlijke spareribs (van de chef). In verleden vaak in het restaurant gegeten in het heden vaak thuisbezorgd. Kwaliteit is en blijft hetzelfde.
13 jun 2021 om 14:30 The delivery was quite slow (which I did not mind too much as the person on the phone was very nice about it). The spareribs were very nice, which is the main reason for which I go there. However, the fries were horrible. They looked stale, and old.
12 jun 2021 om 20:32 Lekker gegeten... goed vlees, gepofte aardappel was top, en de spare ribs super. ..
7 jun 2021 om 23:16 Beste spareribs in den haag.
6 jun 2021 om 19:50 Heerlijk gegeten. Warm en lekker gaar.